2024. gada 26. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Tiešsaistes seminārs izglītības iestāžu vadītājiem un darbā ar jaunatni iesaistītajiem

Kā veicināt līdzdalību skolās un novadā? Kā atbalstīt pašpārvalžu darbu? Lai pārrunātu esošo situāciju darbā ar pašpārvaldēm, lai dalītos pieredzē, izaicinājumos un veiksmes stāstos, kā arī lai veicinātu sadarbību, mēs sadarbībā ar Valsts izglītības satura centrs aicinām izglītības iestāžu direktores/-us un citus administrācijas 

pārstāvjus, kā arī jaunatnes jomā iesaistītos uz sadarbības semināru “Veido vidi līdzdalībai”, kas norisināsies 18.februārī 12.00-15.30.

💻 Lai saņemtu piekļuves saiti un citu informāciju, lūdzam pieteikties šajā īsajā anketā: https://ej.uz/vide-pasparvaldes. Programma un plašāka informācija šeit: https://www.visc.gov.lv/…/aicinam-uz-tiessaistes….

🛣️ Ar dalībniekiem kopīgā ceļā šajā tiešsaistes seminārā dosies dažādi speciālisti un sarunas virzītāji, daloties pieredzē, zināšanās un pieejamajās iespējās, kā arī palīdzot apzināt izaicinājumus – starp tiem moderatore ar 10 gadu pieredzi nevalstiskajā sektorā Sigita Skujiņa, biedrības “Pašpārvalžu atbalstam” valdes locekle Brigita MedneJaunatnes starptautisko programmu aģentūra Starptautiskās sadarbības un atbalsta daļas vadītājs Nils MosejonoksRaunas pamatskola direktora vietniece Justīne BuliņaDraudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzija metodiķis Edgars Plētiens un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments Jaunatnes nodaļas vadītājs Dmitrijs Zverevs.

Tiešsaistes semināru organizē Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar biedrību Pašpārvalžu atbalstam Izglītības un zinātnes ministrija Jaunatnes valsts politikas programmas 2021.-2023.gadam ietvaros.