2024. gada 8. maijs
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Spēcīgākie volejbolisti – “Vientuļie Amori”, “Bosi” un “Ar jūtām”

16.februārī Smiltenes vidusskolā notika jauniešu pašpārvaldes organizētā Valentīndienas kausa izcīņa volejbolā. Savstarpēji sacentās desmit devīto līdz divpadsmito klašu komandas. Pirmo vietu izcīnīja 9.klašu komanda “Vientuļie Amori”, 2. vietu godam nopelnīja saliedētā skolotāju komanda “Bosi”, bet trešā vieta – 11.klašu komandai “Ar jūtām”.

Sacentās izvērtās spraigas un ieilga līdz vēlai naktij. Lai viss notiktu godīgi, tiesneši šoreiz nebija sporta skolotāji (jo viņi paši piedalījās sacensībās), bet 12. klases skolnieces Laura Ceriņa un Megija Kazeka.

Smiltenes vidusskolas skolēnu pašpārvaldes prezidente Elīza Kauliņa atzīst, ka volejbols ir viens no skolā iemīļotākajiem sporta veidiem. “Arī rudens Volejbola naktī uzvarēja 9. klašu komanda. Viņu panākumu pamatā – komandas līderi, kas trenējas volejbolā. Taču spēcīgi konkurenti ikvienam nāk tikai par labu. Turklāt ikviens šīs sacensības vairāk uztver kā jauku saliedēšanās pasākumu, nevis cīņu par pirmajām vietām. Ja viss notiks, kā iecerēts, tad maijā būs vēl viena Volejbola nakts.”

Šādi pasākumi ir ērti arī ar to, ka tie neprasa ļoti lielu gatavošanos, līdz ar to netiek traucēts mācību darbs. Bet pozitīvās emocijas pilnībā atsver miegam nočieptās stundas.

Teksts: Baiba Vahere

Foto: Alise Zvejniece, Sindija Jirgensone, Elīza Zeiļuka