2024. gada 27. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Smiltenes novada skolēnu pašpārvaldes gūst pieredzi no citām pilsētām!

Projekta “Kvalitatīvas un ilgtspējīgas darba ar jaunatni sistēmas izveide Smiltenes novada pašvaldībā” aktivitāte Nr.8 “Forumi un labās prakses apmaiņas pasākumi skolēnu pašpārvaldēm” ir noslēgusies! Labās prakses apmaiņas braucienos devās Smiltenes vispārējo vidējo izglītības iestāžu skolēnu pašpārvalžu pārstāvji uz Cēsu Pilsētas vidusskolu, Alūksnes novada vidusskolu, Valmieras Viestura vidusskolu un Gulbenes novada vidusskolu.

10.maijā, minēto izglītības iestāžu skolēnu pašpārvaldes pārstāvji tikās Smiltenes vidusskolā un Smiltenes Tehnikumā uz saviesīgo pasākumu, kurā visi iepazinās un dalījās pieredzēs skolēnu pašpārvalžu darbā vēlreiz un kopīgi.

Iegūtie iespaidi, secinājumi, priekšlikumi un turpmākais rīcības plāns skolēnu pašpārvalžu darba kvalitātes uzlabošanai Smiltenes novada izglītības iestādēs – tiks apkopots “Smiltenes novada jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentā” rudenī, projekta noslēgumā.

Sīkākai informācijai, par to kā mums gājis projekta aktivitātes īstenošanā, lūdzam sekot līdzi Facebook lapā “Smiltenes novada jaunieši”.

Informāciju sagatavoja  jaunatnes darbiniece Klinta Bernarte

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023. gadam ietvaros”