2024. gada 27. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Māras Dāmes stipendiju saņem Smiltenes vidusskolas skolēni Ance Pakalne, Santa Vintere un Kārlis Sīmanis

Līgo svētku priekšvakarā  saņēmām ziņu, ka par augstiem sasniegumiem mācībās, aktīvu sabiedrisko un brīvprātīgo darbu 2.semestrī skolas absolventes Māras Dāmes stipendija piešķirta trīs Smiltenes vidusskolas skolēniem: Ancei Pakalnei no 11. a klases, Kārlim Sīmanim un Santai Vinterei no 11.b klases. Jaunieši stipendiju saņems nākamā mācību gada 1.semestrī. Paldies Santai, Ancei un Kārlim par atbildīgo attieksmi, centību, labestību un dzīvesprieku, ko viņi ienes skolas dzīvē!

 “Ir tikai divi veidi, kā dzīvot. Viens – tā, it kā nekas nav brīnums. Otrs – tā, it kā brīnums ir itin viss,” raksta viens no 20.gs. ievērojamākajiem zinātniekiem Alberts Einšteins. Novēlam mūsu Santai, Ancei un Kārlim skaistu, piedzīvojumiem bagātu vasaru un arī turpmāk būt tikpat kaislīgi zinātkāriem! Nākamais mācību gads viņu dzīvē īpaši nozīmīgs – tas būs vidusskolas izlaiduma gads…

Šā mācību gada otrajā semestrī  par augstiem mācību sasniegumiem 1.semestrī Māras Dāmes stipendiju saņēma Ance Pakalne un Kristiāna Kļaviņa. Paldies mecenātei par palielināto stipendiju fondu Smiltenes vidusskolas čaklo un talantīgo skolēnu atbalstam ceļā uz izglītību, jaunām ierosmēm un sapņu piepildīšanos!

Foto: Agnis Melderis