2024. gada 28. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Izsludināts Smiltenes novada pašvaldības atzinības konkurss “Smiltenes novada jaunietis” 

Pirmo reizi Smiltenes novadā tiek izsludināts pašvaldības atzinības konkurss “Smiltenes novada jaunietis”, kuru plānots organizēt katru gadu. Konkursa mērķis ir veicināt Smiltenes novada jauniešu izaugsmi un ieguldījumu, novērtējot un motivējot viņus līdzdalībai sabiedriskajā dzīvē.

Konkursam var nominēt jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kuru dzīvesvieta deklarēta Smiltenes novadā vai kuri mācās novada izglītības iestādēs un atbilst kādai no astoņām nominācijām:

  • Gada jaunietis kultūrā;
  • Gada jaunietis sportā;
  • Gada jaunietis skolā vecuma grupā 13-16 gadi;
  • Gada jaunietis skolā vecumā no 17 gadiem;
  • Gada jaunietis pagastam;
  • Gada jaunietis novadam;
  • Gada iedvesmotājs;
  • Gada jauniešu neformālā grupa.

Piesaki jaunieti konkursam kādā no nominācijām, aizpildot anketu no 2023. gada 26. oktobra līdz 15. novembrim. Konkursa noslēguma pasākums notiks Smiltenes Kultūras centrā 2023. gada 5. decembrī.

Nolikums

Pieteikuma anketa

Pieteikuma anketa elektroniski

Anketu var izdrukāt vai saņemt papīra formātā Valsts un pašvaldības vienotajos klientu apkalpošanas centros novada administratīvajā teritorijā.

Aizpildītu anketu papīra formātā var iesniegt Valsts un pašvaldības vienotajos klientu apkalpošanas centros novada administratīvajā teritorijā vai Smiltenes novada Izglītības pārvaldē – Dārza ielā 11, Smiltenē, Smiltenes novads, LV-4729, ievērojot pieteikuma anketu iesniegšanas termiņu.

Par konkursa organizēšanu atbildīga Smiltenes novada Izglītības pārvalde. Papildus informāciju par konkursa norises jautājumiem var saņemt, rakstot uz e-pastu: [email protected] vai zvanot pa tālruni: +371 64707579.

Aicinām sekot līdzi aktuālai informācijai par aktivitātēm jauniešiem Smiltenes novadā un apskatīt pasākumu norisi bilžu vai video formātā, piesekojot Facebook lapai “Smiltenes novada jaunieši” vai Instagram kontam “smiltenes_jauniesi”.

 

Inga Grizāne
Smiltenes novada Izglītības pārvaldes
jaunatnes darbiniece

 

Inga Grizāne
Smiltenes novada Izglītības pārvaldes
jaunatnes darbiniece