2024. gada 26. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Ikgadējā pedagogu augusta konference šogad norisinājās divas dienas

25.augustā Ojāra Vācieša Gaujienas pamatskolā pedagogi tikās ar Smiltenes novada Izglītības pārvaldes pārstāvjiem, lai uzzinātu par metodiskā darba prioritātēm nākošajā mācību gadā un gūtu “iedvesmas dzirksti ikdienai” lektores un kouča Lāsmas Poļikēvičas lekcijā. Konferences noslēgumā tika sveikti 9 jaunie pedagogi, kuri uzsāk darba gaitas Smiltenes novada izglītības iestādēs.

Darba gaitas uzsāk šādi jaunie pedagogi:

Raunas pamatskolā vizuālās mākslas un datorikas skolotāja Digna Sircova, Smiltenes vidusskolā matemātikas kolotāja Līga Zālīte, sākumskolas skolotājas Līga Veģere un Ligita Garsele, fizikas, matemātikas un datorikas skolotājs Varis Kondratjevs, matemātikas skolotājs arī Palsmanes pamatskolā. Gaujienas Mūzikas un mākslas skolā klavierspēles skolotāja Lāsma Cunska, Palsmanes pamatskolā angļu valodas skolotāja Linda Kantore, Smiltenes mākslas skolā skolotājas Inita Agija Sika un Evija Rauza. (Foto Varis Kondratjevs, Linda Kantore un Smiltenes novada izglītības pārvaldes vadītājs Edgars Roslovs).

Lai iegūtu vēl vairāk iedvesmas, muzikālu priekšnesumu dāvāja skolotāja Dagnija Pakalne kopā ar meitu Anci.

26.augustā Smiltenes vidusskolā Smiltenes novada Izglītības pārvaldes pārstāvji uz tikšanos aicināja pirmsskolas un sākumskolas skolotājus, lai uzrunātu pedagogus pirms jaunā mācību gada un pilnveidotu savu profesionālo kompetenci darbā ar bērniem, kuriem ir speciālās vajadzības. Enerģiskam dienas sākumam uzstājās ģitārists Ralfs Krūmiņš.

Dienas otrajā pusē noritēja tikšanās ar izglītības iestāžu vadītājiem, lai pārrunātu izglītības nozares aktualitātes un veiksmīgas sadarbības priekšnoteikumus turpmāk.

 

Informāciju sagatavoja:

Madara Kļaviņa

Izglītības metodiķe