2024. gada 26. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Ģimeņu sporta pēcpusdiena Grundzāles pamatskolas pirmsskolā

     11.septembra pēcpusdienā Grundzāles pamatskolas pirmsskolas audzēkņi kopā ar vecākiem pulcējās uz sportisku pasākumu, veltītu nesen pagājušajai Tēvu dienai. Skolas sporta laukumā bija izvietoti astoņu meža dzīvnieku attēli un pie katra nolikti atribūti kādai sportiskai aktivitātei. Skolotāja Alise dalībniekiem pastāstīja, kādi uzdevumi katrā vietā ģimenei jāveic. Katrai komandai tika izsniegta tabula, kurā blakus dzīvnieka attēlam bija jāsaņem zīmodziņš par izpildīto uzdevumu.

 Jautrība varēja sākties! Visi – gan lieli, gan mazi, aizrautīgi apstaigāja visas dzīvnieku “mājiņas” un veica tur paredzētās aktivitātes, piemēram, palīdzēja vāverītei savākt ziemas krājumus, metot “dobumā” čiekurus, veica stafeti ar baloniem, kas pildīti ar ūdeni, meta grozā burkānus trusītim u.c.  Kad visi uzdevumi bija paveikti un zīmodziņi visās ailēs saņemti, ģimeņu komandas devās uz pēdējo aktivitāti – mazie dalībnieki tēta vai mammas pičpaunā veica līčloču skrējienu, lai saņemtu medaļas par veiksmīgu finišu. Pie medaļām tika arī palīgi – sportiskie jaunieši no pamatskolas.

    Pēc apbalvošanas visi devās uz rotaļu laukumu, kur pie ugunskura varēja dalīties iespaidos par sportiskajiem sasniegumiem un pamieloties ar līdzpaņemtajiem cienastiem.

    Paldies audzēkņu ģimenēm par atsaucību, paldies visiem dalībniekiem par aktīvo darbošanos, kā arī paldies palīgiem no pamatskolas: Evelīnai, Ancei, Justīnei, Daināram, Patrīcijai, Katrīnai, Tomam, Ketijai.

Grundzāles pirmsskolas skolotāja Līga Korica