2024. gada 29. marts
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Vai māksla var būt par profesiju? Tuvplānā – deja.

Raunas Jauniešu centrs jau vairākkārt ir iepazīstinājis jauniešus ar dažādu interesantu profesiju pārstāvjiem, piemēram, karikatūristu, parkour sportistiem, hip hop kultūras māksliniekiem, grafisko dizaineri, lai acinātu jauniešus neatteikties no sapņa, ka vaļasprieks var kļūt par profesiju.

13.aprīlī radošajā residencē Raunā viesosies Latvijas Kultūras akadēmijas laikmetīgās dejas mākslas programmas 1. kursa studenti. Plkst 17:30 aicinām satikt viņus gan darbībā, gan sarunās!

Ikvienam, kuru interesē – kā tas ir pārvērst vaļasprieku profesijā, būs iespēja satikties ar topošajiem dejas māksliniekiem. Dejotāji labprāt dalīsies kustības pieredzē, 

novadot stundu garu kustības nodarbību, kurā dalībnieki varēs iepazīties ar daļiņu no tā, ko ikdienā piedzīvo dejotājs. Studenti pastāstīs par savām gaitām akadēmijā, gaidām un izredzēm profesijā, labprāt uzklausīs jautājumus un meklēs atbildes uz tiem. 

Vakara noslēgumā studenti dalīsies ar topošo dejas izrādi Bojāta prece, kuras pirmizrāde gaidāma 20.aprīlī Latvijas Kultūras akadēmijas Teātra mājā Zirgu pasts.