2024. gada 29. marts
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Smiltenes tehnikumā Popiela 80. – 90. gadu stilā

28.janvārī Smiltenes tehnikuma dienesta viesnīcā notika pasākums “Popiela 80.- 90.gadu stilā”. Mēneša beigas jauniešiem parasti ir intensīvas, jo daudzi vēl steidz uzlabot mācību rezultātus… Tāpēc priekšnesumu šoreiz nebija daudz, bet – visi – kvalitatīvi, pārdomāti un iedvesmojoši. Dienesta viesnīcas atpūtas telpa atkal bija skatītāju pārpildīta. Skolasbiedru iedrošināti, daži jaunieši papildināja pasākumu programmu ar priekšnesumiem, kas tapa uz vietas, piecu minūšu laikā. No sirds un ar pilnu atdevi!

2.B veterinārmedicīnas kursa audzēknes Laura Vabule un Aleksandra Jakušenoka klātesošos priecēja ar leģendārās britu grupas “Queen” slaveno hītu “I Want to Break Free”. Viņu kursabiedrs Mārcis Petrauskis skatītājus iepazīstināja ar amerikāņu disko grupas “Village People” singlu “Y.M.C.A”, kas pagājušā gadsimta 70. gadu beigās kļuva par otro populārāko dziesmu ASV un minētās grupas pašu populārāko skaņdarbu Apvienotajā Karalistē.

Pasākuma kulminācijā – nemainīga vērtība visos laikos – valsis Amandas Jakobi (1.veterinārmedicīnas kurss) un Kristapa Strazdiņa (1.transporta kurss), Madaras Vikmanes un Emīla Lejiņa (1.veterinarmedicīnas kurss) izpildījumā.

Smiltenes tehnikuma pasākumos nu jau trešo gadu par klasisku vērtību kļuvusi 3.būvniecības kursa Renāra Jefimova uzstāšanās (basģitāra).

Diena noslēdzās ar jauku disenīti. Dīdžeja pienākumus, kā vienmēr, uzņēmās enerģiskais 2.būvniecības kursa audzēknis Jānis Mauslis.

Teksts: Baiba Vahere