2024. gada 29. marts
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Pieaugušo izglītība Smiltenes novadā

Pieaugušo izglītība ir neatņemama mūžizglītības sastāvdaļa, kas saistīta ar personas motivāciju atgriezties izglītības procesā, lai iegūtu jaunas vai pilnveidotu esošas zināšanas un prasmes savai konkurētspējai darba tirgū un/vai pašattīstībai.

Tātad pieaugušo izglītības plānošana, organizēšana un pārraudzība ir viena no pašvaldību funkcijām, ko tās veic, ievērojot normatīvo aktu un plānošanas dokumentu prasības un sadarbojoties ar pašvaldībā esošajām institūcijām, organizācijām un uzņēmumiem.

Smiltenes novadā no 23. februāra pieaugušo izglītības organizēšanu un koordinēšanu ir uzsākusi Izglītības pārvaldes vadītāja vietniece Gunta Grigore (tel. 25441976, e-pasts: [email protected] ).

Lai varētu labāk izprast Smiltenes novada iedzīvotāju vēlmes un veidot mācību piedāvājumu,  ir izveidota aptaujas anketa. To var aizpildīt, atverot saiti – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQwSBWYBmMrNatq-_0DVUYkqM8kGeetgcPjvuzWFjhQwGdwg/viewform?usp=sf_link

 Aptaujas aizpildīšanas aptuvenais laiks – 3 līdz 5 minūtes!

Aptaujas laikā iegūtie dati tiks apkopoti un izmantoti tikai apkopotā veidā Smiltenes novada Izglītības pārvaldes darba vajadzībām un mācību piedāvājuma veidošanai!

Smiltenes novadā izglītība ir vērtība visa mūža garumā! Sadarbojoties ikkatram tiks dota iespēja attīstīties un sevi pilnveidot!