2024. gada 24. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Pārstāvēs novadu latviešu valodas un ķīmijas olimpiādē!

Gandrīz katra diena Smiltenes vidusskolā atnāk reizē ar kādu skaistu vēsti, kas jauniešus rosina priecāties par paveikto un būt lepniem par godam nopelnīto iespēju pārstāvēt savu dzimto novadu visas Latvijas mērogā!

Kopā ar skolēniem ir laimīgi arī skolotāji, jo redz, ka viņu darbs vainagojas ar panākumiem un iespējams, nav nemaz jāgaida tik ilgi, kad skolā ienāks jauni kolēģi – augstskolas absolvējušie vidusskolas audzēkņi, kuriem šī skola vienmēr būs ļoti, ļoti īpaša. Tāpēc, ka savējā…
Tikko saņemta ziņa, ka Valsts ķīmijas olimpiādes trešajā posmā, kas notiks no 26. līdz 28.martam Rīgā, Smiltenes novadu pārstāvēs: Smiltenes vidusskolas 9.b klases skolēns Deniss Jakovļevs, 9.c klases skolniece Tīna Deina Kukurīte un 12.b klases skolniece Elisa Laganovska. Paldies skolotājam Jānim Celmiņam, kurš jauniešiem palīdzēja sagatavoties olimpiādei!
Valsts latviešu valodas olimpiādes trešajā posmā, kas notiks 1.martā, Rīgā, Smiltenes novadu pārstāvēs 11.b klases skolniece Elīza Āboltiņa. Paldies skolotājai Valdai Cirītei par Elīzas izaugsmē ieguldīto darbu!

Apsveicam novada kārtas uzvarētājus un vēlam tikpat labus panākumus, sacenšoties ar zinošākajiem jauniešiem no visas Latvijas!