2024. gada 19. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Mācību gada izskaņā, vasaras brīvlaikā ieejot…

2020./2021.mācību  gads noslēdzies! Tas prasījis lielu uzņēmību, daudz darba, spēka un izturības gan skolēniem, gan skolotājiem un vecākiem. Taču šajā izaicinājumiem bagātajā laikā esam arī apguvuši daudz jauna un apzinājušies šās dzīves galvenās vērtības.

Gan skolēni, gan viņu vecāki atzinuši, ka personības izaugsmē, kas sākas ģimenē un turpinās skolā, vissvarīgākie atslēgas vārdi ir mīlestība, savstarpējā cieņa, izglītība, zinātkāre un darbs.

Šā mācību gada noslēgums Smiltenes vidusskolai bija īpašs arī ar akreditācijas procesa norisi un direktores Ilzes Verginas profesionālās darbības novērtēšanu. Akreditācijas ziņojumu saņemsim jūnijā. Taču līdz šim esam dzirdējuši daudz atzinīgu vārdu gan par skolu, gan direktores darbu. Smiltenes vidusskolas pārstāvji aicināti dalīties pieredzē ar citām izglītības iestādēm par jaunieviesto sistēmu sapulču rīkošanā, kā arī par klašu  uzvedības monitoringu un dokumentu krātuvi.

Ļoti augstu novērtējam vecāku anketās izteikto pozitīvo vērtējumu. Tas dod spēku un motivāciju censties, lai turpmāk organizētu darbu vēl labāk.

Vēlam visiem skaistu, saulainu un piedzīvojumiem bagātu vasaru! Neaizmirstot par piesardzību un drošību…

Līdz jaunajam mācību gadam skolas renovācija būs pabeigta! Ļoti ceram, ka 1.septembrī visi mācības atsāksim klātienē!