2024. gada 29. marts
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Lieliskais piedzīvojums Bauskā “Čempionāta 2023” ietvaros

Ojāra Vācieša Gaujienas pamatskolas 6.-7.kl. komanda, veiksmīgi izpildot mājasdarbu un pusfināla dažādos uzdevumus, iekļuva “Čempionāta 2023” finālā un 19.maijā devās uz Bausku pārbaudīt savas komandas sadarbību, vienotību, draudzību, gudrību un visas citas labās īpašības.

Brauciens uz Čempionātu.lv  bija brīnišķīgs!

Brauciena laikā visi bija labā omā.

Reģistrējoties saņēmām savu digitāli konstruēto karogu, grafiku ar norādēm par dienasgaitu, katrs komandas biedrs saņēma saldējumu, košļājamās gumijas un saldumiņus. Pasākums sākās ar atklāšanu – uzrunām, skolu nosaukšanu un ovācijām un pat kopīgu uzdejošanu. Dienas gaitā mums bija jāapmeklē 5 zonas jeb uzdevumu stacijas un jāpierāda savas komandas spējas.

Pirmajā zona – SEB “Drošības labirints”. Tajā bija  jāatrod simboli un to apraksts. Tos bija jāapraksta kapteinim, kas tos pēc tam nodeva organizatoriem.

Otrajā zonā “Augstāk, jaudīgāk, izaicinošāk” bija jākāpj klinšu sienā, dalībniekiem vajadzēja būt drosmīgiem un bezbailīgiem!!!

Trešajā zonā komandu sagaidīja “Super Manki” uzdevums “Eu, laaaaaaabs!”  ar sportiskiem uzdevumiem tādiem kā bumbu mešana un stumšana, līšanu caur šķēršļiem un citiem! 

Ceturtajā  zonā “Slapinātājs” 2 komandas biedri meta ūdens balonus un savukārt 8 cilvēki veidoja un  turēja trubu, lai novadītu ūdeni spainī.

Piektajā zonā “Krustām, šķērsām!” mūs sagaidīja interaktīva orientēšanās, izmantojot Loquiz aplikāciju, kurā bija jāskrien pa Bauskas pilskalna teritoriju un jāatbild uz  interesantiem jautājumiem!

Pēc katras zonas komandām bija brīvais laiks, kurā piedalīties dažādās aktivitātēs, iegūstot zināšanās un saņemot balviņas.

Apbalvošanas ceremonija bija grandioza – mūzika, prieks, dejas, putu ballīte.

Pārguruši, bet priecīgi un ieguvuši lielisku pieredzi, atgriezāmies mājās!

Informāciju apkopoja 6.klases skolniece Samanta Skuja un skolotāja Gunita Ķelpa

#cempis2023

Foto: G.Ķelpa