2024. gada 29. marts
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Latvijas Veselības sporta nedēļa Ojāra Vācieša Gaujienas pamatskolā

Pirms skolēnu brīvlaika laikā no 17.-23.oktobrim  Ojāra Vācieša Gaujienas pamatskola piedalījās Latvijas Veselības sporta nedēļā. Šajā nedēļā visai klasei bija jāveic foto orientēšanās pa skolas apkārtni, jāizveido cilvēku piramīda un jākrāj soļi, lai pēc tam tos apkopotu un noteiktu, kura klase visvairāk  vidēji uz vienu skolēnu ir nostaigājusi, noskrējusi piecu dienu laikā. Attiecīgi 1.-4.klašu grupā visvairāk soļus sakrājusi bija 4.klase , 40589 vidēji uz vienu skolēnu , bet 6.-9.klašu grupā 9.klase ar 66053 soļiem. Soļu krāšana norisinājās arī skolotāju starpā, kur visaktīvāk dienas pavadījusi skolotāja Gunita ar 77556 soļiem, attiecīgi otrajā vietā sk.Sarmīte Bauska ar 58879 soļiem un trešajā vietā sk.Sarmīte Granta ar 34798 soļiem. Paldies skolotājām Dagnijai, Ilzei un Līgai par aktīvu dalību!

Visas nedēļas garumā bērniem vajadzēja plogingot (aktīvas atpūtas laikā vākt atkritumus). Liels paldies Katrīnai Zariņai, Megijai Ziemiņai, Norai Mūrniecei, Katrīnai Ozoliņai,  Orehovu ģimenei un sk. Gunitai!

Brīvdienās bērniem kopā ar vecākiem vai kādu no ģimenes locekļiem bija jādodas pastaigā vai pārgājienā. Paldies Saharovu un Orehovu ģimenēm par dalību un iesūtītajiem foto.

Vēlos teikt milzīgu  paldies Very Berry par sagādātajiem veselīgajiem našķiem gan bērniem, gan skolotājām.

Esam tik pat aktīvi un vēl aktīvāki, jo veselā miesā vesels gars!

Sporta skolotāja Evija Leoska