2024. gada 25. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Hokejs – mūsu aizraušanās

Kontinentālās hokeja līgas Rīgas „Dinamo” komandai šī sezona ir viena no smagākajām divpadsmit gadu pastāvēšanas laikā, jo daudzie zaudējumi komandai ļauj atrasties tikai 10.vietā turnīra tabulā, taču izslēgšanas spēlēs par Gagarina kausu iekļūst tikai pirmās astoņas komandas.

Apmeklēt Rīgas „Dinamo” spēles „Arēnā Rīga” Variņu pamatskolas audzēkņiem ir tiešām jau sena tradīcija, jo katru sezonu ierodamies atbalstīt Rīgas hokejistus. Mēs fanojam par L.Dārziņu, M.Rēdlihu, G.Meiju, O.Bārtuli un leģionāriem, kuri pievienojušies „Dinamo”.

30. novembrī apmeklējam spēli, kurā mūsu komandas pretinieki bija leģendārā SKA komanda. Ļoti žēl, ka Rīgas „Dinamo” zaudēja, lai gan pirmajā un otrajā periodā mēs priecājāmies par rīdzinieku saliedēto spēli, aizsardzību, bloķētajiem metieniem un iegūtajiem punktiem.

Ģirts Ankipāns pēc spēles preses konferencē teica: „Spēle bija skaista un skatāma, priecēja lieliskais atbalsts tribīnēs!” Mēs arī atbalstījām hokejistus, taču pārdzīvojām zaudētos vārtus. Jāpiebilst, ka mēs piedalāmies fanu grupas organizētajā skolu konkursā. Konkursā mēs uzvarēt nevaram, mēs to apzināmies, taču atbalstīt savējos mēs varam!

Māra Lāce, latviešu valodas un literatūras skolotāja, Rīgas “Dinamo” fane