2024. gada 18. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Esi aktīvs un saņem balvā 10 dienu nometni “Atklāj sevi”!

Vai vēlies piedalīties aizraujošā 10 dienu nometnē pie jūras?

Ja ikdienā aktīvi iesaisties jaunatnes darba aktivitātēs, palīdzot organizēt pasākumus, raisot un realizējot savas idejas; ja veic labos darbus skolā un ārpus tās; ja spēj dalīties ar citiem savos piedzīvojumos, tad nometne Atklāj sevi var kļūt par Tavu balvu.

Smiltenes novada Izglītības pārvalde izsludina konkursu 10-13 gadu veciem Smiltenes novada administratīvās teritorijas iedzīvotājiem, kas ir motivēti pilnveidot sevi, lai iesaistītos kopienas dzīvē.

Kas Tev jādara?

  1. Piesakies Smiltenes novada Izglītības pārvaldes jaunatnes darbiniecēm caur whatsapp: Justīnei (29346541), Aigai (22472832) vai Ilzei (29802459);
  2. Saņem no jaunatnes darbiniecēm vecākiem aizpildāmu rekomendācijas vēstuli un labo darbu atsauksmju lapu, kurā varēsi krāt savus labos darbus līdz 2023.gada 30.jūnijam;
  3. Seko informācijai Smiltenes novada jauniešu sociālajos tīklos un mājas lapā www.smiltenesnovads.lv, lai uzzinātu, vai esi uzvarējis konkursā. Konkursa nolikums skatāms šeit. 

Savu dalību konkursā piesaki iesniedzot rekomendācijas vēstuli un aizpildītu labo darbu atsauksmju lapu sūtot uz [email protected] vai pa pastu uz Adresi: Smiltenes novada pašvaldība, Dārza iela 3, Smiltene, LV – 4729 vai nododot klientu apkalpošanas centros Smiltenes novada administratīvajā teritorijā, jeb nodod savu pieteikumu jaunatnes darbiniekiem.

Konkursa pieteikumi, kuri netiek iesniegti konkursa noteiktajos termiņos, netiek vērtēti un nepiedalās konkursā.