2024. gada 29. marts
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

Akcija “Radām svētku logo Smiltenei 100!”

2020.gadā no 17. līdz 19.jūlijam Smiltenes pilsēta svinēs 100 gadu jubileju, kas būs svētki mums visiem – gan tiem, kas šeit dzīvo, strādā un mācās, gan tiem, kas pie mums ieradīsies ciemos. Tāpēc, uzsākot gatavošanos svētkiem, vēlamies to radīšanā iesaistīt ikvienu smiltenieti.

100 gados sasniegtais ir bijis kopīgs stipru cilvēku darbs ar sapni par stipru pilsētu, kurā ikvienam no mums šodien un rīt ir iespēja dzīvot!  Pilsēta ir kļuvusi par vietu, kur pulcējas talantīgi, radoši un darbīgi ļaudis, kuri ar savu darbu turpina veidot nākotnes Smilteni un Latviju. Līdz ar to, kā svētku vadmotīvs 100gades svinībām ir izvēlēts – Smiltenes stiprie cilvēki!

Izvēlēto vadmotīvu vēlamies attēlot īpašā svētku logo, kas būtu kā vēstnesis un svētku sastāvdaļa, tāpēc Smiltenes novada dome izsludina akciju “Radām svētku logo Smiltenei 100!”, kurā aicināti piedalīties Smiltenes pilsētas un novada bērni un jaunieši līdz 18 gadu vecumam.

Akcijas mērķis ir apkopot Smiltenes bērnu un jauniešu idejas, kā arī redzējumu Smiltenes svētku svinībām, kas tiks izmantotas svētku logo radīšanā, kuru paredzēts lietot reklāmas un informatīvajos materiālos, kā arī suvenīru izstrādāšanā.

Lai piedalītos akcijā, līdz 2019.gada 31.oktobrim aicinām uzzīmēt un iesniegt zīmējumu, kurā skaitļa 100 kontūrā atspoguļojas Smiltenes stipro cilvēku simbols. Zīmējums (ne mazāks kā A4 formātā) ir jāiesniedz Smiltenes novada domes Klientu apkalpošanas nodaļā, Dārza ielā 3, Smiltenē  ar norādi akcijai “Radām svētku logo Smiltenei 100!”

Vienam dalībniekam akcijas laikā atļauts iesniegt ne vairāk kā 2 darbus. Pie iesniegtā darba lūgums pievienot autora vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, kura tiks izmantota, lai sazinātos ar darba autoru.  Kontaktinformācija par akciju pa tālr. 29613117.

Akcijas dalībnieku zīmējumi, sadarbībā ar māksliniekiem, dizaineriem, grafiķiem tiks apkopoti un izmantoti svētku logo izveidošanā. Akcijas dalībnieku visi darbi tiks izstādīti Smiltenes pilsētas Kultūras centrā visu apskatei.

Labāko darbu autoriem būs iespēja piedalīties reprezentācijas suvenīru prezentācijas pasākumā, kā arī saņemt savā īpašumā dāvanu ar izstrādāto svētku logo!

Par stipriem cilvēkam stiprā pilsētā!

Uz tikšanos Smiltenei 100 svinībās 17.-19.jūlijā!