2024. gada 25. apr.
A- A A+
lv Latviešu
Viegli lasīt

1. un 2. jūnijā norisināsies jaunu audzēkņu uzņemšana Smiltenes mūzikas skolā

“Mūzikas skola ir kas vairāk par izglītības iestādi. Tā ir vieta, kur radīt un kur attīstīties. Šeit izaug koristi, jaunie mūziķi. Mūzikas skolā rodas izpratne par vērtībām un mākslu. Šeit rodas latviešu kultūras mantojums,” aicinot apgūt mūziku, stāsta Smiltenes mūzikas skolas direktors Edgars Roslovs.

Jaunu audzēkņu uzņemšana Smiltenes mūzikas skolā notiks pavisam drīz – 1. un 2. jūnijā no plkst. 15:00 – 18:00. Nākamajā mācību gadā piedāvājam apgūt šādas profesionālās ievirzes programmas – klavierspēli, sitaminstrumentu spēli, dažādu pūšaminstrumentu spēles – flautas, klarnetes, saksofona, trompetes, mežraga, eifonija, tubas spēli un mācīties kora klasē.
Lai iestātos mūzikas skolā, būs nepieciešams veikt pārbaudījumus. Lūgums bērnam mājās sagatavot dziesmu. Tāpat uz vietas skolā, neskaitot sagatavotās dziesmas atdziedāšanu, norisināsies ritma un melodijas atkārtošanas pārbaudījums. Izvērtējot pārbaudes darbiņu rezultātus, skolotāji lems, ņemot vērā bērna un vecāku vēlmes, par piemērotāku mācību programmu.

Savukārt tiem audzēkņiem, kuri iepriekš pie mums apmeklējuši Sagatavošanas klasi, un vēlas turpināt mācīties mūzikas skolā sevis izvēlētā programmā, iestājpārbaudījumi nav jāveic. Vecākiem ir jāuzraksta iesniegums (pieejams šeit: https://ieej.lv/AL11j). Iesniegumus lūdzam sūtīt uz zemāk norādīto epastu vai ievietot Smiltenes mūzikas skolas pastkastītē Pils ielā 6, Smiltenē.

Kā ik gadu, aicinām bērnus apgūt pirmās mūzikas zinības rotaļu veidā Sagatavošanas klasē (6.-7. gadi). Arī šiem bērniem iestājpārbaudījumi nav jāveic. Vecākiem jāuzraksta iesniegums (pieejams šeit: https://ieej.lv/AL11j). Iesniegumus lūdzam sūtīt uz zemāk norādīto epastu vai ievietot Smiltenes mūzikas skolas pastkastītē Pils ielā 6, Smiltenē.
Jautājumu gadījumā droši zvaniet 64 773 220 vai rakstiet [email protected].

Sanita Bukava, direktora vietniece